Gevaar

GevaarGevaar Geschreven door Erin Watt
Serie: De royals #5
Andere boeken in deze serie: Verlangen
Uitgegeven door De Fontein | februari 2019
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 400
Goodreads
four-stars

Het leven van Hartley staat op zijn kop sinds ze Easton Royal heeft ontmoet. Hij is onweerstaanbaar, maar ook gevaarlijk.
Wanneer Hartley door een ongeval haar geheugen kwijtraakt, vertrouwt ze niemand meer. Instinctief weet ze dat Easton slecht voor haar is, tegelijkertijd lijkt hij de enige die haar kan redden. Easton wil dat ze haar geheugen terugkrijgt, terwijl Hartley ervan overtuigd raakt dat je sommige dingen maar beter kunt vergeten.

Na het lezen van het vorige boek in de Royals serie was ik gewoon weg teleurgesteld. Ik had er op dat moment zo veel meer van verwacht waardoor ik een beetje teleurgesteld was. Gelukkig hoefde ik toen niet heel lang meer op Gevaar te wachten.

Hartley heeft een ongeluk gehad en ze weet er niks meer van af. In het ziekenhuis krijgt ze bezoek maar ze weet niet wat en wie ze moet geloven. Ook Easton Royal komt langs. Hij wilt heel graag dat Hartley alles weer herinnert, maar is dat wel het beste?

Het is lastig aan te geven wat je verwacht van een boek die de laatste in een stomende serie is. Natuurlijk is het lastig om afscheid te nemen van alle personages. Met elk deel hebben wij dat eigenlijk al gedaan. Maar nu is het voorgoed. Gevaar is echt het laatste boek. Ik hoopte vooral dat alles goed zou komen met Hartley. Dat is eigenlijk het enige waar ik mij zorgen om maakte.

Na het einde van boek vier was het wel te verwachten dat Gevaar heftig zou zijn. Maar dat vond ik eigenlijk best wel meevallen. Het was eerder dat Gevaar heel zoetsappig was. Tegen het einde had ik zoiets van nu weet ik het wel. Jongens stop ermee ik kan het niet meer aan.

Maar na het einde van Gevaar had ik wel het gevoel dat het verhaal er in een sneltrein tempo doorheen gejaagd moest worden. Het voelde een beetje gehaast. Wat ik zeer jammer vind want ik weet dat Erin Watt zo veel beter kan.

Ondanks dat Hartley haar geheugen verloren had vond ik haar leuker dan in Verlangen. Daardoor las het verhaal veel lekkerder door. Zonder dat ik het door had was het boek alweer uit. Gevaar is heerlijk verslavend. Een must read voor in de zomer, winter maar eigenlijk altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge