Dit was Yalfest 2019

Ik zit met een gigantische kater dit te schrijven. Ik ging namelijk een dag geleden naar Yalfest. Ik moet hier echt nog even van bijkomen. Daarom maak ik vandaag mijn wrap up van deze dag.

Ik vertrok iets voor 10 uur ’s ochtends. Het was de eerste keer dat ik langer dan 20 minuten achter elkaar in de auto zat, wel geteld waren het er 50 deze keer. Ik had er vooral heel veel zin in. De achterbak lag vol met boeken die ik wilde laten signeren en natuurlijk mijn auteurs boekje.

De dag begon eigenlijk met het podium programma. Daarvoor had ik al een boek gescoord die ik heel graag wilde hebben. Ik was hier heel erg door afgeleid, hij ruikt zo ontzettend lekker namelijk. Maar goed ik vond het podium programma best wel okay, ik ben hier normaal geen fan van namelijk. Vooral Benjamin kan zo ontzettend fijn vertellen.

Daarna was het tijd voor de twee uur durende lunch pauze. Ik heb een super schattige bunny laten maken in die tijd en heb ondertussen even een boeken wissel in de auto gedaan.

Daarna was het tijd voor de eerste signeerronde. Ik ging toen langs bij Samira Ahmed, je moest daar zo lang wachten totdat je je boek gesigneerd had. Maar het was het zo waard. Daarna ging ik bij Teri Terry langs, waar dan weer bijna geen rij was. Daarna was de tijd voor de eerste signeerronde alweer voorbij.

Ik kletste wat met Elke en Femke en kwam even langs bij Chinouk Thijssen. Chinouk was de eerste die in mijn auteurs boekje schreef, zo’n drie jaar geleden. Het was zo leuk om haar te laten zien welke namen haar gevolgd zijn.

Tijd voor de tweede signeerronde! Wij gingen vast voordat het tijd was in de rij bij Benjamin zitten. Dit was het wachten dubbel en dwars waard. Hij schreef een prachtig gedicht waarna hij ook mijn boek signeerde. Ik vroeg nog aan Benjamin of hij een podcast gaat maken want ik vind het zo rustgevend om naar zijn stem te luisteren maar daar dacht hij helaas anders over.

Daarna ging ik naar Kristen. Ik vind haar een fantastisch mens. Ik hoop dat ze nog een keer naar Nederland gaat komen.

Ook Nic Stone en Karen McManus waren aan de beurt. Nic Stone is echt een heel tof mens. Als mede Queen fan hebben we hier best wel om staan fangirlen, Ik sloot de dag af bij Karen. Ik kijk er nu al naar uit om Twee kunnen een geheim bewaren als er een dood is.

Dit was in vogelvlucht mijn dag op Yalfest. Binnenkort deel ik mijn haul, Ben jij ook naar Yalfest geweest?

Een gedachte over “Dit was Yalfest 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge