Mini recensies: Netflix update


Het is weer tijd voor een aantal mini recensies. Ik geef jullie even een update van wat ik de laatste maanden gekeken heb. Ik ben even in mijn archieven gedoken om te kijken wat mijn laatste update was. Deze ging over dat ik startte met Arrow en seizoen 2 van The flash gezien heb.

De laatste tijd heb ik heel veel nieuwe series op Netflix gekeken. Hier komt binnenkort een update over. Zo keek ik Bonding, Dirty John, Bodyguard en In Vlaamse Velden. Heel veel series waar maar een seizoen van beschikbaar is. Maar daarnaast kijk ik ook The Flash, Arrow en Supergirl. Zo heb ik onlangs Homeland weer opgepakt, die wil ik nu ook eens af zien.

The Flash
Ik ben inmiddels begonnen met het vierde seizoen van The Flash. Maar het weet mij eigenlijk niet te pakken. Vooral de cross over werkt niet heel erg mee. Ik ben namelijk alles behalve bij met Arrow waardoor ik dus spoilers tegen kom wanneer ik de cross over van seizoen 4 bekeek. Daarnaast weet het verhaal mij niet bepaald te pakken en ging ik verder met Supergirl.

Supergirl
Ik ben helemaal bij met Supergirl. Het kost mij veel moeite om elke aflevering te kijken. Ook dit verhaal lijkt eeuwig te duren. De gebeurtenissen in dit seizoen vind ik niet bepaald een verbetering. View Spoiler » Maar ik weet wel elke aflevering weer te kijken.

Arrow
Met Arrow ben ik eigenlijk weer een soort van gestopt. Ik zit halverwege seizoen twee en ik kan het niet meer aanzien. Het is wel okay maar dankzij de verschillende The Flash / Supergirl / Arrow cross overs weet ik al meer dan ik eigenlijk zou moeten weten. Daardoor heb ik zoiets van kan ik deze afleveringen niet gewoon overslaan?

Homeland
Na afgelopen zomer twee seizoenen gezien te hebben heb ik Homeland weer opgepakt. Ik miste toen de spanning, ik vind het overigens nu nog steeds niet super spannend. Maar het verhaal trekt mij aandacht. Dat plus ik wil Homeland van mijn to watch lijst af kunnen halen.

Welke series kijk jij momenteel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge