Gelezen in april

Hallo mei! Wat is april snel voorbij gegaan. Als ik een ding wil zeggen over mijn lees maand is dat ik eigenlijk wel meer had willen en kunnen lezen. Maar dat neem ik mee voor deze maand.

Omdat Yalfest op het programma stond begon ik deze maand met De gevangen koningin van Kristen Ciccarelli. Dit is eigenlijk het enige Yalfest boek die ik in april nog las.

To best the boys van Marie Weber zat in de Fairyloot box van maart. Ik wilde hem zo graag lezen dus ik begon er meteen maar in.

Ik had ook nog een paar dagen van mijn Kobo Plus abonnement beschikbaar. Daar kwam ik Mijn hele leven lang van Emma Anna tegen. Ik las al eerder een New Adult van haar waardoor ik nieuwsgierig werd naar deze.

Toen ik bij de bibliotheek zag dat ze Grondvuur van Mirjam Gielen hadden heb ik deze eigenlijk meteen geleend. Grondvuur speelt zich af in Nijmegen, wat hier heel dichtbij is. Daardoor wilde ik het juist heel graag lezen.

Vorig jaar las ik Alles behalve oké. Dit boek blies mij van mijn stoel. Maar hoe het met de vertaling zit weet niemand nog. Daarom heb ik A girl called shameless van Laura Steven zo gekocht en gelezen.

Ik sluit de maand af met Zonderling van Laini Taylor. Ik kocht deze op Yalfest, voordat hij uit kwam. Helaas is mijn exemplaar best ernstig beschadigd van binnen.

Wat las jij in april?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge