Kies voor mij

Kies voor mijKies voor mij Geschreven door Jennifer L. Armentrout
Serie: Wacht op mij #5
Uitgegeven door Zomer & Keuning | april 2017
Genre: New Adult
Aantal pagina's: 304
Goodreads
four-stars

Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout is het vijfde deel in haar waanzinnige Wacht op mij-serie. In deze New Adult-roman spelen Stephanie en Nick de hoofdrol. Allebei hebben zij een gezonde relatie met casual sex – vinden zij althans. En dat is ook niet zo moeilijk zolang er geen gevoelens bij komen kijken. Maar laten Steph en Nick die nu juist wél voor elkaar ontwikkelen… ja, dan wordt het een stuk ingewikkelder.

Ik maakte de laatste tijd een gigantische sprong wat betreft de boeken in de Wacht op mij serie. Voordat ik het wist was ik alweer bij Kies voor mij aangekomen, het vijfde boek in deze serie. Ik kan het niet geloven dat ik hierna alweer klaar ben met de serie

Kies voor mij draait om Nick. Je weet wel die barman waar je al eerder over las. Nick heeft maar een regel: hij doet niet aan relaties. Maar wanneer hij Stephanie ontmoet blijft hij ook bij zijn standpunt. Maar het duurt niet lang voordat hij gevoelens voor haar ontwikkelt.

Ik moet wel toegeven dat de boeken van Jennifer L. Armentrout best wel voorspelbaar zijn. In de eerdere vier boeken las je al over verschillende dames die een relatie kregen met de jongen van hun dromen. In Kies voor mij was dat helemaal niet anders. Maar diep van binnen weten we allemaal dat deze formule keer op keer werkt.

Het vorige boek eindigde met een voorspelling voor Nick: de eerst volgende vrouw die nu naar binnen loopt is de vrouw van je dromen. Drie keer raden wei er toen de bar in liep: Stephanie. Dat is eigenlijk ook waar het verhaal in Kies voor mij begint.  Ik vind het echt heerlijk dat de verhalen zo in elkaar over lopen. Ik ben nu al benieuwd wat het laatste boek mij te brengen heeft.

Stephanie is niet het personage die ik meteen leuk en aardig vind. Door het boek heen heb ik nog steeds best wel moeite met haar. Ze maakt beslissingen die mij bij in het verkeerde keelgat schieten. Gelukkig is Nick vanaf de eerste pagina meteen al een schatje, wat alles iets beter maakt.

Het lijkt alsof de boeken steeds dramatischer worden. Want auw mijn hart. Ik vond Val op mij best wel dramatisch. Houd je hart dan maar vast wanneer je Kies voor mij gaat lezen. Maar stiekem vond ik dat wel leuk aan het verhaal. Het is in ieder geval nooit saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge