Lente TBR

Ik was zeg maar vergeten om de lente TBR te maken. Onlangs dacht ik hier aan en besloot ik alsnog een TBR te maken met de boeken die ik op dat moment thuis had. Dus deze boeken ga ik de komende tijd lezen.

De boeken die ik de komende tijd wil lezen zijn boeken die ik of van de bibliotheek heb geleend of boeken die al een tijdje in mijn kast staan. Op deze manier hoop ik dat mijn lijst van boeken die ik nog wil lezen in iets kleiner word voordat de zomer begint.

Ik zie twee boeken hierin staan die ik eigenlijk voor Yalfest al wilde lezen. Maar omdat ik daar geen zin / tijd voor had heb ik dat niet gedaan. Maar dat betekent niet dat ik ze nooit ga lezen.

Als ik een boek kies om te lezen dan heb ik echt zin om dat boek te lezen. Ik had echt zin om bovenstaande boeken te lezen. Dat is ook waarom ze op mijn lente TBR staan. Ik zou het overigens best grappig vinden als ik deze boeken uit heb voordat de zomer begint. Ik speel wel een beetje vals want twee van deze boeken heb ik inmiddels al uit.

Welk boek moet ik volgens jou nog lezen?

Een gedachte over “Lente TBR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge