Verwacht in juli

Na een lange en verdiende blog pauze keer ik eindelijk weer terug. Ik begin de maand met een overzicht van boeken waar ik naar uit kijk komende maand. Helaas verschijnt er niet zo heel veel in de zomerperiode maar ik heb er een paar parels in de dop uit weten te halen.

Vervloekt van Mel Wallis de Vries
Lizzy, Melanie en Dominique gaan een weekend naar een afgelegen huis in de Ardennen. Daar ontdekken ze dat er ooit vier meisjes hebben gelogeerd die bijna zijn vermoord… Sindsdien staat het huis leeg en verkeert het in een vervallen staat. Ze proberen hun angst weg te lachen, maar al snel gebeuren er vreemde dingen. En dan doet Dominique een bizarre vondst. Heel langzaam komt het verleden tot leven. Herhaalt de geschiedenis zich?

Al tijden ben ik fan van de boeken van Mel Wallis de Vries, al heb ik er al geen in tijden gelezen.
Vervloekt wordt op 3 juli verwacht

The darkest star van Jennifer L. Armentrout
The darkest star is het eerste deel in de Origin-serie van Jennifer L. Armentrout, die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Lux-serie. In The darkest star komt de jonge Evie in contact met de buitenaards knappe Luc. Bij die ontmoeting denkt Evie in eerste instantie dat Luc ‘gewoon’ een Luxen is. Maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is dan dat. En… ze valt als een blok voor hem. The darkest star is een fantasyverhaal vol romance en suspense, met ook nog die heerlijke Armentrout-humor. 

En nog een boek van Armentrout wordt vertaald. Dat is wel iets waar ik aan kan wennen. Ik ben heel erg benieuwd naar The darkest star
The darkest star wordt op 9 juli verwacht

Wilder girls van Rory Power
It’s been eighteen months since the Raxter School for Girls was put under quarantine. Since the Tox hit and pulled Hetty’s life out from under her.

It started slow. First the teachers died one by one. Then it began to infect the students, turning their bodies strange and foreign. Now, cut off from the rest of the world and left to fend for themselves on their island home, the girls don’t dare wander outside the school’s fence, where the Tox has made the woods wild and dangerous. They wait for the cure they were promised as the Tox seeps into everything.
But when Byatt goes missing, Hetty will do anything to find her, even if it means breaking quarantine and braving the horrors that lie beyond the fence. And when she does, Hetty learns that there’s more to their story, to their life at Raxter, than she could have ever thought true.
Ondanks dat ik de auteur niet kende maakt de flaptekst mij meteen enthousiast. Wilder girls verdwijnt ook op mijn bodemloze tbr.
Wilder girls wordt op 9 juli verwacht

De genadigden van Margaret Owen
Fie leeft volgens één regel: zorg voor je eigen mensen. Ze behoort tot de Kraaien, de laagste kaste van het land. Ze worden opgejaagd, uitgespuugd door de bevolking, en ze hebben vrijwel geen rechten. Toch wordt er verwacht dat ze hun enige plicht vervullen: het ophalen en uit hun lijden verlossen van pestslachtoffers. Dus als Fie met haar Kraaien naar het paleis wordt geroepen voor de kroonprins, hoopt ze uitbetaald te worden voor de rest van haar leven.
Als blijkt dat kroonprins Jasimir en zijn lijfwacht Tavin hun dood in scène gezet hebben, is Fie klaar om haar verlies te nemen – en misschien ook wel om hen te vermoorden. Ze besluit echter een deal met de prins te sluiten: zij beschermt hem tegen de meedogenloze koningin, prins Jasimir zal de Kraaien beschermen als hij eenmaal regeert.
De vraag is of dat lukt, met een onvoorspelbare groep Kraaien, weerbarstige magie en het gevaar dat altijd op de loer ligt.

Blossom Books komt weer met een nieuw fantasy boek en ik ben meteen hooked. Ik moet dit zo snel mogelijk lezen.
De genadigden wordt op 30 juli verwacht

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge